fbpx

Yritys

Kaihdinexpertit tarjoaa asiakkailleen vaivatonta ja kokonaisvaltaista palvelua avaimet käteen -periaatteella. Olemme säle- ja vekkikaihtimien asiantuntijoita ja meillä on usean vuosikymmenen kokemus alalta. Valikoimaamme kuuluvat myös hyönteissuojapuitteet ikkunoihin ja hyönteissuojaovet. 

Myymme laadukkaita kotimaisia Solarin hyönteissuojia ja kaihdinratkaisuja, joita on valmistettu Suomessa jo 30 vuoden ajan. Tuotteille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki.  

Kaihdinexperttien tarina alkoi Christophe Montuletin ja Solar Kaihdin Ky:n toimitusjohtaja Pekka Junnikkalan yhteisestä kahvihetkestä marraskuussa 2020. Christophe, joka tunnetaan myös nimellä Risto, oli muuttanut Belgiasta Suomeen 22 vuotta aiemmin ja ehtinyt tehdä pitkän uran myynnin parissa. Aika tuntui sopivalta oman yrityksen perustamiselle. Kuukauden päästä tästä kahvihetkestä yritys oli jo perustettu ja ensimmäiset kaupat Risto teki tammikuussa 2021.  

Rautainen ammattitaito ja tuoteosaaminen on vahvuutemme. Lämminhenkinen ja asiakaslähtöinen palveluasenne ohjaavat vahvasti yrityksemme toimintaa. Toimintamme kasvaessa etsimme myös jatkuvasti vahvistusta myyntitiimiimme.  

Kaikilla kodin huoneilla on oma tarkoituksensa ja valo osuu niihin aina eri tavalla – nämä ja monet muut asiat vaikuttavat kaihdinten valintaan ja me haluamme olla tässä apunasi. 

Palvelumme on sinulle helppo ja vaivaton. Maksuttomalla kotikäynnillä kartoitamme tarpeesi ja autamme sinua löytämään kaihdin- ja hyönteissuojaratkaisut, jotka sopivat juuri sinun kotiisi. Kotikäyntimme ei velvoita sinua tilaukseen, vaan meille on tärkeintä auttaa sinua pohtimaan sopivimpia vaihtoehtoja.

Mittatilauksena valmistettavat hyönteissuojat ja kaihdinratkaisut sopivat haastaviinkin kohteisiin ja kaihdinexperttimme tekevät mittauksen ja asennuksen puolestasi. Kutsu siis kaihdinexpertti kylään ja mietitään yhdessä juuri sinun kotiisi sopivat ratkaisut. 

Kaihdinexpertit – Rakkaudesta kotiisi