fbpx

Tuotteet

Tuotteitamme on valmistettu suomessa jo 30 vuoden ajan. Laadukkaat kaihtimet sulautuvat ikkunan luonnolliseksi osaksi ja voit tuoda niillä tilaan myös uutta ilmettä. Pimennysverhojen avulla taas nukut tutkitusti entistäkin paremmin.

Kaihtimet ovat suuri osa kodin asumismukavuutta. Ne vaikuttavat esimerkiksi yksityisyyteen ja näkösuojaan, häikäisyyn ja auringonsuojaan sekä pimentävyyteen.

Tuotevalikoimaamme kuuluu

  • sälekaihtimet
  • vekkikaihtimet (saatavana myös pimennysominaisuudella)
  • hyttyspuitteet
  • hyttysovet

Vekki- ja sälekaihtimilla voidaan vaikuttaa esimerkiksi siihen, ettei aurinko häikäise sisätiloissa, mutta huoneeseen pääsee kuitenkin mukava, luonnollinen päivänvalo.

Ikkunalasien väliin asennettavalla pimennysverhoilla taas on suuri merkitys siihen, kuinka nukut yösi. Verho sekä pimentää että heijastaa pois auringon lämpösäteilyä – näin huone pysyy myös viileänä.

Hyttysovien ja -puitteiden avulla pidät pörriäiset pois sisätiloista, mutta päästät silti raikkaan kesäilman virtaamaan sisään.

Kaikki kaihdinten valinnassa sekä Kaihdinexpertti-palvelussamme keskittyy siihen, miten sinä haluat käyttää kodin eri tilojasi ja minkälaisilla kaihtimilla ja tuotteilla saamme kodistasi kaikista toimivimman, sekä valoisan että pimeän aikaan.