fbpx

Etsimme tuote-esittelijöitä Kaihdinexperttien tiimiin!

Voit olla seuraavilta alueilta: Ylivieska ja lähialue, Kokkola, Oulu, Lahti, Uusimaa ja Kymenlaakso. Paikat täytetään heti sopivan ihmisen löydyttyä, joten hae heti!

Tuote-esittelijöitä Ylivieskaan ja lähialueille, Kokkolaan, Ouluun, Lahteen, Uusimaalle ja Kymenlaaksoon

Etsimme sinua, sanavalmista ja ihmisläheisestä työstä nauttivaa tyyppiä tuote-esittelijäksi energiseen työyhteisöömme! Työajat ovat joustavat, kuitenkin vähintään 4 tuntia / päivä. Mahdollisuus tehdä extratunteja esimerkiksi lauantaisin.

Kaihdinexperteillä pääset työskentelemään laadukkaiden, kotimaisten kaihdinratkaisujen ja hyttyssuojatuotteiden parissa.

Aiempi kokemus tuote-esittelijänä toimimisesta ei ole välttämätöntä, vaan tärkeintä on positiivinen, ahkera ja reilu asenne. Tuote-esittelijänä pärjäät, kun olet kiinnostunut keskustelemaan ihmisten kanssa, valmis oppimaan uutta ja suuntaamaan katseesi eteenpäin.

Työhösi kuuluu tuotteiden esittely esittelypisteillämme sekä tapaamisen varaaminen myyjille.

Kaihdinexperteiltä saat työsi tueksi parhaat työkalut, toimivan konseptin sekä jatkuvaa sparrausta ja tukea. Lisäksi tarjoamme sinulle positiivisen työympäristön. Me nimittäin uskomme, että työssä onnistutaan parhaiten, kun sitä tehdään ilolla. Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden kehittää uraasi Kaihdinexperteillä ja edetä vahvuuksiesi mukaisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus helposti täyttämällä alla oleva lomake.