fbpx

Etsimme myyntitiimin vetäjiä Kaihdinexperttien tiimiin!

Voit olla seuraavilta alueilta: Ylivieska ja lähialue, Kokkola, Oulu, Lahti, Uusimaa ja Kymenlaakso. Paikat täytetään heti sopivan ihmisen löydyttyä, joten hae heti!

MYYNTITIIMIN VETÄJIÄ Ylivieskaan ja lähialueille, Kokkolaan, Ouluun, Lahteen, Uusimaalle ja Kymenlaaksoon

Etsimme sinua, aidosti myyntityöstä kiinnostunutta tyyppiä myyntitiimin vetäjäksi energiseen työyhteisöömme! Kaihdinexperteillä pääset työskentelemään laadukkaiden, kotimaisten kaihdinratkaisujen ja hyttyssuojatuotteiden parissa.

Toivomme, että sinulla on jo kertynyt kokemusta tuloksekkaasta myyntityöstä ja tiimin vetämisestä. Haluamme sinut, jos haluat suunnata katseesi eteenpäin ja olet valmis koutsaamaan ja kannustamaan tiimiäsi onnistumisiin. Me Kaihdinexpertit teemme työtä posiitiivisella, ahkeralla ja reilulla meiningillä. Sovit joukkoomme, jos nämä samat asiat ovat tärkeitä myös sinulle.

Työhösi myyntitiimin vetäjänä kuuluu 4–7 hengen tiimin rakentaminen ja johtaminen. Olet valmis ottamaan vastuun omista tiimin jäsenistäsi ja sparraamaan heitä, jotta he voisivat saada päivittäisiä pieniä onnistumisia. Haluamme sinun varmistavan, että tiimissäsi on huippu meininki. Me uskomme, että myyntityössä onnistutaan parhaiten, kun työtä tehdään ilolla.

Tiimin vetovastuun lisäksi työnkuvaasi kuuluu myös myyntiin liittyvien käytännön asioiden organisoiminen ja myyntityöhön osallistuminen. Myyntitiimin vetäjänä teet töitä arkipäivisin.

Palkka koostuu kiinteästi pohjapalkasta + provisiosta ja oman tiimin tuloksiin sidonnaisesta bonuksesta. Työssä on mahdollisuus 2500-6000€ kuukausiansioihin. Lisäksi maksamme kilometrikorvaukset.

Kaihdinexperteiltä saat käyttöösi jatkuvan tuen, parhaat työkalut ja toimivan konseptin myyntityösi vankaksi perustaksi. Meillä sinun ei tarvitse soittaa läpi kylmiä kontaktilistoja, vaan pääset kontaktoimaan valmiita liidejä. Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden kehittää uraasi Kaihdinexperteillä ja edetä vahvuuksiesi mukaisesti.

Innostuitko? Jätä meille yhteystietosi, niin jutellaan lisää.