fbpx

Etsimme myyntiedustajia vetäjiä Kaihdinexperttien tiimiin!

Voit olla seuraavilta alueilta: Ylivieska ja lähialue, Kokkola, Oulu, Lahti, Uusimaa ja Kymenlaakso. Paikat täytetään heti sopivan ihmisen löydyttyä, joten hae heti!

MYYNTIEDUSTAJIA Ylivieskaan ja lähialueille, Kokkolaan, Ouluun, Lahteen, Uusimaalle ja Kymenlaaksoon

Etsimme sinua, aidosti myyntityöstä kiinnostunutta tyyppiä myyntiedustajaksi energiseen työyhteisöömme! Kaihdinexperteillä pääset työskentelemään laadukkaiden, kotimaisten kaihdinratkaisujen ja hyttyssuojatuotteiden parissa.

Aiempi kokemus myyntityöstä ei ole välttämätöntä, vaan tärkeintä on positiviinen, ahkera ja reilu asenne. Myyntiedustajana pärjäät, kun olet kiinnostunut toimimaan ihmisten kanssa, valmis oppimaan uutta ja suuntaamaan katseesi eteenpäin.

Työhösi kuuluu tuotteiden esittely ja myyminen asiakkaiden kodeissa rennolla fiiliksellä. Meillä parhaat onnistumiset saavutetaan ratkaisemalla asiakkaiden tarpeita, ei myymällä väkisin. Asiakkaiden luona tapahtuvan myyntityön lisäksi työhösi kuuluu jonkin verran asiakashankintaa tuote-esittelypisteillämme. Meillä sinun ei tarvitse soittaa läpi kylmiä kontaktilistoja.

Palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta + provisiosta ja bonuksista. Työssä on mahdollisuus 2000-5000 € kuukausiansioihin. Lisäksi maksamme kilometrikorvaukset.

Kaihdinexperteiltä saat työsi tueksi parhaat työkalut, toimivan konseptin sekä jatkuvaa sparrausta ja tukea. Lisäksi tarjoamme sinulle positiivisen työympäristön. Me nimittäin uskomme, että myyntityössä onnistutaan parhaiten, kun työtä tehdään ilolla. Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden kehittää uraasi Kaihdinexperteillä ja edetä vahvuuksiesi mukaisesti.

Innostuitko? Jätä meille yhteystietosi, niin jutellaan lisää!